Skip to main content
Wat we doen

We ontzorgen –
van eerste idee tot
na oplevering

Wat we doen

We ontzorgen –
van eerste idee tot
na oplevering

Wij werken aan projecten in nieuwbouw, verbouw en renovatie voor particulieren en bedrijven in Noord-Holland. Grote en kleine projecten, allemaal met hun eigen impact en uitdagingen. Maar altijd met dezelfde inzet. En altijd met aandacht voor kwaliteit tot in het kleinste detail. We geloven dat een goede samenwerking tussen onze vakmensen, met onze partners én met onze opdrachtgevers de basis is voor succesvolle bouwprojecten. Door onze gezamenlijke kennis en ervaring te bundelen, kunnen we jou volledig ontzorgen – van eerste idee tot na oplevering.

Wij bouwen en onderhouden gebouwen om in te wonen, werken en recreëren. Om in te leven.

Voor we beginnen

nemen we de tijd om jou en jouw project te leren kennen. We scheppen duidelijkheid, stemmen verwachtingen af en pakken eventuele problemen of uitdagingen direct aan.

Samen met jou

werken we nauw samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan alle verwachtingen voldoet. Persoonlijke aandacht, goede communicatie en transparantie in het proces zijn voor ons belangrijk. 

En daarna

houdt het bij ons natuurlijk niet op. We ondersteunen graag bij eventuele vragen of problemen. En we hopen elkaar in de toekomst graag weer tegen te komen op een nieuw project.

Het complete
bouwproces van
a tot z
Initiatief

Een project is pas succesvol als vooraf helder is wat de uitgangspunten zijn. Daarom maken we eerst kennis met jou en jouw project. We bespreken de ideeën, wensen, doelen en brengen de randvoorwaarden in kaart. Op basis van deze informatie bepalen we de haalbaarheid en stellen we een plan van aanpak op.

Ontwerp

Wij zijn graag vanaf het begin betrokken bij een project, zodat er al tijdens het ontwerp ruimte is voor afstemming en optimalisatie met de uitvoering. Op basis van een gezamenlijk belang met jou en onze bouwpartners, kunnen we efficiënt en kostenbesparend werken aan een succesvol bouwproject.

Bouwvoorbereiding

Een goed begin is het halve werk. Voordat we beginnen met bouwen brengen we daarom alles in gereedheid voor een succesvolle uitvoering. Het ontwerp wordt technisch uitgewerkt, er worden afspraken gemaakt over de prijzen, betalingstermijnen en garanties en er wordt een gedetailleerd bouwplan opgesteld.

Uitvoering

Ieder project – groot of klein – heeft zijn eigen impact en uitdagingen. Wij zorgen altijd voor de juiste mensen, die passen bij jouw project. Tijdens de bouwwerkzaamheden werken nauw samen met onze bouwpartners én met jou om ervoor te zorgen dat het bouwproces en het eindresultaat aan alle verwachtingen voldoen. 

Nazorg

Waar wordt gewerkt, worden fouten gemaakt. Dat kan ook bij ons dus ook gebeuren. Ben je ergens ontevreden over of loop je na oplevering tegen vragen of problemen aan? Laat het ons dan weten, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.